sâmbătă, 5 martie 2011

10.

Nominalizăriile premiilor UNITER

Gala Premiilor UNITER, care va avea loc pe 18 aprlie în acest an în studioul 3 al televiziunii române, îşi dezvăluie candidaţii la premiile mult-râvnite de orice actor român.

Nominalizaţii au fost selectaţi de un juriu compus din Biroul Secţiei Române a Asociaţiei Internaţionale a Criticilor de Teatru, mai exact, de către: Andreea Dumitru, Doina Modola şi Ludmila Patlanjoglu, câştigătorii, însă vor fi aleşi, în 18 aprilie, de un juriu final, format dintr-o altă comisie.
Oraşul Timişoara are şi el reprezentanţi de seamă, precum: Claudia Ieremia şi Dragoş Buhagiar. Actriţa Teatrului Naţional Timişoara, Claudia Ieremia a fost nominalizată la categoria "rol secundar feminin" din piesa "În vizită", concurând cu Ana Ciontea ("Avalanşa") şi Virginia Itta Marcu ("Puterea Obişnuinţei" - Teatrul din Braşov). Pentru "cel mai bun scenograf", a fost numit Dragoş Buhagiar, cu piesa "Shaking Shakespeare", care a fost pusă în scenă la Teatrul German din Timişoara, alături de el au mai fost numiţi, de asemenea, Adriana Grand ("Iunie" - Teatrul Naţional din Târgu-Mureş) şi Carmencita Brojboiu ("Leonce şi Lena").

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu